دیدار با سرآمد علمی-استان «دکتر محسن جلالی»
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان با دکتر محسن جلالی دیدار و گفتگو نموده و از زحمات شایسته ایشان تجلیل به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان درراستای برنامه های ارتباط با سرآمدان دکتر حمید بلالی رئیس بنیاد نخبگان استان همدان به منظورتجلیل ازمقام علمی دکترمحسن جلالی (عضو هیئت علمی گروه مهندسی کشاورزی ( خاک شناسی)، پژوهشگر برتر و عضو لیست یک درصد دانشمندان و نخبگان برتر علمی جهان ) با وی دیدار و گفتگو نمودند.
در این دیدار دکتر بلالی با تمجید از زحمات و مقام شایسته دکتر جلالی خاطرنشان کرد تقدیر از سرآمدان عرصه علم یک وظیفه همگانی است که باعث رویکرد مثبت و تشویق جوانان علاقمند به مقوله علم و دانش میشود و امید است در این میان بنیاد نخبگان با معرفی شخصیت های بزرگ علمی و فرهنگی نقش موثری در احیای ظرفیتهای علمی و پژوهشی و ارتقاء جایگاه علمی استان داشته باشد. رئیس بنیاد نخبگان استان همدان حضور اساتید و دانشجویان منتخب دانشگاه های استان در طرح های پژوهشی بنیاد ملی نخبگان از جمله طرح هسته های مسئله محورشهید احمدی روشن را از مهمترین اتفاقات علمی و پژوهشی در سال های اخیرعنوان کرد که با رویکردی متفاوت در راستای رشد و شکوفایی بیش از پیش دانشجویان و زمینهسازی برای توانمندسازی و مهارتآموزی آنان و همچنین هدایت و جهتدهی فعالیتهای نخبگانی به سمت حوزههای مورد نیاز کشور برگزار می گردد.
درادامه دکترجلالی یکی ازعوامل مهاجرت نخبگان و دانشجویان مستعد به عنوان مهم ترین سرمایه های انسانی را برخی ناملایمت ها و عدم شایسته سالاری مطابق منزلت و مقام علمی آنان دانستند. ایشان عدم اختصاص امکانات پژوهشی و رفاهی مناسب به دانش آموختگان با مدارج علمی بالا ودارای صلاحیت و مهیا نبودن حداقل حقوق و شرایط مناسب جهت دستیابی به پیشرفت های اجتماعی و اقتصادی را دربحث مهاجرت نخبگان بسیار مهم و اساسی ارزیابی نمودند که اگر چاره اندیشی مناسب در این مسیر انجام نگیرد باعث صدمات جبران ناپذیری در بخش های مختلف اجتماعی، اقتصادی و ... خواهد شد. عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا سپردن طرح ها و پروژه های مهم علمی و پژوهشی استان بر عهدۀ نخبگان و دانشجویان مستعد بومی دارای توانایی های لازم توسط مسئولین نهاد های اداری و اجرایی - توجه ویژه به جایگاه علمی دانشمندان و حفظ شأن اساتید، پژوهشگران و مبتکران- فراهم آوردن فرصتهای مطلوب برای ارائه طرح و یا پروژههای مطالعاتی آنها را ازعواملی دانستند که با ایجاد انگیزه و دلگرمی میزان امید به زندگی آنان برای ادامه مسیر تحصیلی و شغلی درداخل کشورافزایش و به تبع آن مهاجرت نخبگان تقلیل خواهد یافت.